PERSONVERN 2016-11-24T08:43:00+00:00

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi innhenter informasjon fra deg når du registrerer deg på vår side. Når du registrerer deg, når det er hensiktsmessig, kan du bli bedt om å oppgi: navn, e-postadresse eller telefonnummer. Som mange nettsteder, bruker vi cookies og / eller beacons for å forbedre din opplevelse, samle generell turistinformasjon og spore besøk på vår hjemmeside. Vennligst referer til ‘bruker vi informasjonskapsler?’ avsnittet nedenfor for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan vi bruker dem.

Hva bruker vi informasjonen til?

Noe av informasjonen vi samler inn fra deg kan bli brukt i en av følgende måter:

  • For å forbedre vår hjemmeside – Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre våre nettsider basert på informasjonen og tilbakemeldingene vi får fra deg.
  • For å behandle transaksjoner – Din informasjon, enten offentlig eller privat, ikke vil bli solgt, byttet, overført, eller gitt til andre selskap, uansett grunn, uten ditt samtykke, annet enn for det uttrykkelige formål å levere det kjøpte produktet eller etterspurt tjeneste

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja. Informasjonskapsler (cookies) er små filer som et nettsted eller dens tjenesteleverandør overfører til harddisken på datamaskinen din via nettleseren din (hvis du tillater) som gjør det mulig for nettstedet eller tjenesteleverandørens systemer å gjenkjenne nettleseren din og fanger og husker visse opplysninger. Vi bruker Informasjonskapsler for å kompilere samlet data om trafikken til nettstedet og nettstedet samhandling, slik at vi kan tilby bedre språk erfaringer og verktøy i fremtiden. Vi kan inngå kontrakt med tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å bedre forstå våre besøkende. Disse tjenesteleverandørene har ikke tillatelse til å bruke informasjonen som samles inn på våre vegne enn å hjelpe oss å gjennomføre og forbedre vår virksomhet.

Deler vi noen informasjon med utenforstående parter?

Vi vil ikke selge, eller på annen måte overføre til utenforstående parter personlig identifiserbar informasjon. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i drift av vår hjemmeside, drive vår virksomhet, gi kundeservice, så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også gi ut din informasjon når vi mener utgivelsen er hensiktsmessig å overholde loven, håndheve vår side retningslinjer, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Midlertidig kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter for markedsføring, reklame, eller andre bruksområder.

Ditt samtykke

Ved å bruke vår side, samtykker du til disse retningslinjene for personvern.

Endringer i våre retningslinjer for personvern

Hvis vi bestemmer oss for å endre personvernpolitikk, vil vi legge ut disse endringene på denne siden.

Kontakte oss

Hvis det er noen spørsmål om denne personvernserklæringen kan du kontakte oss.