Nueva Andalucía | Marbella

Golf Paradis

Nueva Andalucia, er et velstående samfunn som ligger ved foten av Sierra Blanca fjellkjeden og er fortsatt en av de mest ettertraktede boligområdene på Costa del Sol. Nueva Andalucia er lokalisert like ved den verdensberømte og ikoniske Puerto Banus, en luksus marina som kan skilte seg med designerbutikker, 5-stjerners restauranter og en mengde spennende utesteder.

Nueva Andalucia er et velstående boligområde som huser elegante eneboliger og stilige luksusleiligheter. Også kjent som The Golf Valley, Nueva Andalucia er hjemmet til de beste og mest prestisjetunge golfbanene ved kysten, inkludert Real Club de Golf Las Brisas, Los Naranjos Golf Club, Aloha Golf Club og den unike flombelyste golfbanen La Dama de Noche- tilbyr en unik etter-mørket golfopplevelse.

Alt du Trenger

I tillegg til å være et paradis for golfspillere, Nueva Andalucia kan skryte av alle slags rekreasjoner og idrettslag for å tjene et etablert, kosmopolitisk samfunn som lever her hele året. Fasiliteter inkluderer luksushotell, tennis og padel baner, eksklusive gymsaler og prestisje private skoler.

I form av butikker og fine restauranter har du nok å velge mellom, innenfor Nueva Andalucia selv er Centro Plaza, et kommersielt kompleks i sentrum av dalen som huser en rekke lokale butikker, restauranter og bedrifter og holder en utmerket ukentlige marked. Lenger opp i dalen finner vi sjarmerende Aloha Gardens, et utvalg av eksklusive restauranter som tilbyr god mat og variert gastronomi i elegante omgivelser. Nærmere Puerto Banus finnes La Sala Banus, et flott sted å møtes med ypperlig mat, levende musikk og dans.

Hjertet av Costa del Sol

I Nueva Andalucia du er aldri mer enn noen få minutter unna Puerto Banus, hvor du kan nyte handleterapi i de fineste luksus butikkene som Gucci, Luis Vuitton og Dolce & Gabana for å nevne noen. Puerto Banus er et vakkert sted å nyte en tradisjonell spansk ´paseo´, folk ser på mens du spaserer langs luksus yachter fortøyd i marinaen med det glitrende Middelhavet i bakgrunnen, deretter nyte noen cocktailer eller et femstjerners måltid og etter stengetid nyte et utbredt tilbud av spennende klubber og natteliv.

I Nueva Andalucia du er kun noen minutter fra stranden og dette området tilbyr de fineste strand klubbene, som for eksempel La Sala by the Sea og Ocean Club, med lange sandstrender på hver side av havnen. Paseo maritimo, en palmekantede strandpromenade som strekker seg hele veien langs The Golden Mile til Marbella.

 Privilegert Posisjon

Altavista Property har valt ett vackert, förhöjt läge i Nueva Andalucia för vårt senaste moderna lägenhetsprojekt. Du får det bästa från båda världarna, ett lugnt ställe med fantastisk utsikt över golfbanan till havet, bara några minuter från alla faciliteter som Nueva Andalucia och Puerto Banus har att erbjuda.