Nueva Andalucía | Marbella

Golfparadijs

Nueva Andalucia, een chique gemeenschap gelegen aan de voet van de bergketen Sierra Blanca, is nog steeds één van de meest gewilde woonwijken aan de Costa del Sol. Nueva Andalucia ligt vlak naast het wereldberoemde en iconische Puerto Banus, een luxe jachthaven met designerboetieks, vijfsterren restaurants en een overvloed aan spannende uitgaansgelegenheden.

Nueva Andalucia is een vermogende woonwijk met elegante vrijstaande villa’s en elegante luxe appartementen. Nueva Andalucia, ook wel bekend als de Golfvallei, is de thuisbasis van de beste en meest prestigieuze golfbanen aan de kust, waaronder Real Club de Golf Las Brisas, Los Naranjos Golf Club, Aloha Golf Club en de unieke verlichte baan La Dama de Noche – die een unieke golfervaring in het donker biedt.

Alles Wat U Nodig Heeft

Nueva Andalucia is niet alleen een golfersparadijs, maar het biedt ook allerlei recreatieve en sportclubs om de gevestigde, kosmopolitische gemeenschap die hier woont het hele jaar te bedienen. Faciliteiten zijn onder andere luxe hotels, tennis- en padelbanen, luxe sportzalen en prestigieuze particuliere scholen.

Op het gebied van winkelen en lekker eten heeft u keuze te over. Binnen Nueva Andalucia zelf ligt Centro Plaza, een commercieel complex in het centrum van de vallei, met een verscheidenheid aan lokale winkels, restaurants en bedrijven. Er wordt ook een uitstekende wekelijkse markt gehouden. Verderop in de vallei vinden we de charmante Aloha Gardens, een rij chique restaurants met heerlijk eten en gevarieerde gastronomie in een elegante setting. Dichter bij Puerto Banus ligt La Sala Banus, een geweldige plek om te kennis te maken met excellent eten, live muziek en dansen.

Het Hart van de Costa del Sol

In Nueva Andalucia bent u nooit meer dan een paar minuten verwijderd van Puerto Banus, waar u kunt genieten van winkelen in de meest verfijnde luxe boetieks zoals Gucci, Louis Vuitton en Dolce & Gabbana, om er maar een paar te noemen. Puerto Banus is een mooie plek om te genieten van het traditionele Spaanse ‘paseo’; mensen kijken terwijl u een wandeling maakt langs luxe jachten die zijn afgemeerd in de jachthaven, met de schitterende Middellandse Zee als achtergrond. Trakteer uzelf daarna op cocktails of een vijfsterrenmaaltijd en geniet later van de verscheidenheid aan spannende clubs en uitgaansgelegenheden die wordt geboden.

In Nueva Andalucia bent u op slechts een paar minuten afstand van het strand en dit gebied heeft de beste strandclubs, zoals La Sala by the Sea en de Ocean Club, met lange zandstranden aan weerszijden van de haven. De Paseo Maritimo, een met palmbomen belijnde strandpromenade, strekt zich uit langs de Gouden Mijl naar Marbella.

 Bevoorrechte Positie

Altavista Property heeft een prachtige, verhoogde ligging in Nueva Andalucia geselecteerd voor ons nieuwste eigentijdse appartementenproject. De positie biedt u het beste van twee werelden, een rustige plek met een prachtig open uitzicht over de golfvallei naar de zee, en op slechts een paar minuten afstand van alle faciliteiten die Nueva Andalucia en Puerto Banus te bieden hebben.

Wij verwelkomen u graag op ons locatiekantoor voor meer informatie over de appartementen en penthouses in luxueuze, eigentijdse stijl die we in de aanbieding hebben.