Altavista Property

               Altavista Property er den ledende kommersialisere eiendomsutvikleren i Marbella og på Costa del Sol med en enorm erfaring i den spanske eiendomssektoren med omfattende kunnskap og dyp forståelse av markedet, og en historie med vellykket markedsføring og salg av fast eiendoms produkter rettet mot det internasjonale sekundære hjemmemarkedet.

Altavista Project Development

               Takket være vårt eget team med arkitekter har vi muligheten til å utvikle noen eiendomsprosjekter fra tegnebrettet til levering. Vi har med hell unnfanget prosjekter fra bunnen av og har tilpasset eksisterende prosjekter til dagens markedskrav. Realiserte prosjekter inkluderer vårt svært vellykket La Finca de Marbella utvikling bestående av 43 moderne villaer og La Finca de Marbella 2 med 35 frittliggende villaer og 24 luksuriøse rekkehus.

CAI, Engineering Solutions

               CAI, Engineering Solutions ble grunnlagt i 1987 ved å kombinere en gruppe av fagfolk knyttet til utvikling av boligturisme og marinaer. En kvalitetssikring i lys av de nye kravene som følger av den nye lovgivningen, etter å ha implementert et styringssystem basert på ISO 9001 og ISO 14001.