Altavista Property

               Altavista Property is de belangrijkste handelsagent in Marbella en aan de Costa del Sol, met ruime ervaring in de Spaanse vastgoedsector, uitgebreide kennis en diep inzicht in de markt en een geschiedenis van succesvolle marketing en verkoop van vastgoed, gericht op de internationale markt voor tweede huizen.

Altavista Project Development

               Dankzij ons eigen in-house team van architecten hebben we de mogelijkheid om een onroerend goed project van tekentafel tot oplevering te ontwikkelen. We hebben met succes projecten ontwikkeld van de grond af en hebben bestaande projecten aangepast aan de eisen van de hedendaagse markt. Gerealiseerde projecten zijn bijvoorbeeld onze zeer succesvolle ontwikkeling La Finca de Marbella bestaande uit 43 villa’s in eigentijdse stijl en La Finca de Marbella 2, met 35 vrijstaande villa’s en 24 luxe herenhuizen.

CAI, Engineering Solutions

               CAI, Engineering Solutions is in 1987 opgericht door de combinatie van een groep professionals gelieerd aan de ontwikkeling van verblijfstoerisme en jachthavens. Een kwaliteitswaarborg in het licht van de nieuwe eisen die voortkomen uit nieuwe wetgeving, is dat er een beheersysteem is geïmplementeerd, gebaseerd op ISO 9001 en ISO 14001.