INNHOLD

1. Ansvarlig myndighet
2. Formål med databehandling
3. Lagrede data
4. Datasikkerhet
5. Håndheving av rettigheter
6. Appelrett ved tilsynsmyndigheter
7. Bruk av informasjonskapsler
8. Google Analyser
9. Nyhetsbrev
10. Lenker
11. Endringer i datasikkerhet

Altavista Property behandler dine personopplysninger med største forsiktighet. Denne siden viser dataene vi behandler, og deres formål i samsvar med de relevante databeskyttelseslovene.

1. ANSVARLIG MYNDIGHET

Den ansvarlige myndigheten for databehandling i Europa er:
Altavista Property International S.L.
Edf. Grupo Diz
Calle Guadaiza 25
Urb. Los Angeles
San Pedro de Alcantara
29670 – Marbella
Malaga – Spanien

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om vår personvernpolicy generelt, eller utøvelsen av dine rettigheter i henhold til lov om databeskyttelse, kan du kontakte via e-post på info@altavistaproperty.com, telefon: +34 952 799 360 eller den gamle -fashioned måte, ved å sende et brev til:

Altavista Property International S.L.
c / o Compliance Department
Edf. Grupo Diz
Calle Guadaiza 25
Urb. Los Angeles
San Pedro de Alcántara
29670 – Marbella
Malaga – Spanien

2. FORMÅL FOR DATAPROSESSERING

Vi samler og behandler data av følgende årsaker:
– For å sikre funksjonaliteten og ytelsen til nettsiden.
– Å følge opp klientforespørsler, enten via telefon eller e-post, og å oppdatere våre klienter med den forespurte informasjonen.
– I tillegg, for regelmessig å informere våre kunder om våre nyheter via vårt nyhetsbrev. Dette er bare for personer som registrerer seg for ytterligere informasjon, ikke personer som bare besøker nettstedet vårt.

3. LAGREDE DATA

Vi tillater all å besøke vår kundes nettside uten å gi noen personlige opplysninger.
For bedre ytelse og for å garantere vår nettsides funksjonalitet, behandler vi dataene som overføres til oss av nettleseren din. Disse inkluderer dato og klokkeslett for besøket, nettleserinnstillingene, operativsystemet og IP-adressen. Denne informasjonen brukes kun til tekniske formål.
For å gjøre det mulig for oss å svare på forespørsler om tilleggsinformasjon, vil vi be om ditt navn, telefonnummer og / eller e-postadresse. Denne informasjonen holdes konfidensielt, og vil aldri bli delt eller solgt til tredjepart.
Du kan når som helst be om å få vite hvilken informasjon vi har om deg, be oss om å oppdatere eller slette denne informasjonen. For å gjøre dette, vennligst kontakt oss (se kontaktmetoder i seksjon1).
Eventuelle kunder som uttrykker interesse for å kjøpe en eiendom hos oss, kan utruste oss med ytterligere informasjon. Denne informasjonen inkluderer budsjett, preferanseområde og eiendommer av interesse.

4. DATASIKKERHET

For å beskytte personvernet ditt, blir bare din første kontaktinformasjon lagret på vår sikre nettside (navn, telefonnummer og / eller e-post) i en begrenset periode. Dine kontaktopplysninger og tilleggsinformasjon som du velger å dele med oss, er lagret på selskapets topp-sikrede systemer som frem til i dag har en 100% anerkjent track record i sikkerhet.

5. UTØVELSE AV DINE RETTIGHETER

Du kan når som helst be om å få vite hvilken informasjon vi har om deg, be oss om å oppdatere eller slette denne informasjonen. For å gjøre dette, vennligst kontakt oss (se kontaktmetoder seksjon1). [Tilbake til toppen]

6. RETTIGHET TIL ANKE TIL TILSYNSMYNDIGHETER

I tillegg har du rett til å sende inn en klage til den gjeldende tilsynsmyndigheten. Tilsynsmyndigheten ansvarlig for Altavista Property International S.L. er som følgende:

Agencia Española de Protección de Datos
C/ Jorge Juan, 6
28001-Madrid
Spain
+34 901 100 099
+34 912 663 517
www.agpd.es

7. BRUK AV COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER)

Altavista Property bruker informasjonskapsler på vår nettside. Cookies er små tekstfiler som sendes fra vår webserver til nettleseren din under besøket på nettstedet vårt, og som er lagret av denne på datamaskinen din for senere henting.
Formålet med disse informasjonskapslene er å fortsette å gjenkjenne datamaskinen din når du besøker nettstedet vårt når du bytter fra en av våre nettsider til en annen av våre nettsteder, og for å kunne bestemme når besøket avsluttes.
Vi bruker også disse teknologiene til å samle bruk og preferanseinformasjon om deg over tid og på tvers av ulike plattformer. Selvfølgelig kan du også se vår hjemmeside uten informasjonskapsler. Nettlesere er jevnlig innstilt for å godta informasjonskapsler. Du kan deaktivere bruk av informasjonskapsler når som helst i nettleserens innstillinger. Vennligst bruk hjelpefunksjonene til nettleseren din for å finne ut hvordan du endrer disse innstillingene. Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer hvis du deaktiverer bruk av informasjonskapsler.
Samlingen eller lagringen av personopplysninger i informasjonskapsler foregår ikke i denne sammenheng av oss. Vi bruker heller ikke teknikker som kombinerer informasjon generert av informasjonskapsler med brukerdata.

8. GOOGLE ANALYTICS

Vår nettside bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Inc. (“Google”). Informasjonskapsler lagres på datamaskinen, noe som gjør det mulig å analysere din bruk av nettstedet.
Informasjonen generert av informasjonskapselen om bruken av dette nettstedet sendes vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. For våre vegne vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å lage rapporter om nettstedaktivitet og å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktiviteten og internettbruken til oss som nettsideoperatører.
Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler i nettleseren din i innstillingene til nettleserprogramvaren. Vær oppmerksom på at noen funksjoner på nettstedet vårt ikke fungerer hvis du deaktiverer bruk av informasjonskapsler.
I tillegg kan du forhindre innsamling og bruk av dataene som genereres av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse), samt behandlingen av disse dataene fra Google ved å laste ned og installere plug in til nettleseren som er tilgjengelig via følgende lenke: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=no

9. NYHETSBREV

På vår nettside får du muligheten til å motta informasjon om våre tilbud via nyhetsbrev. Vi bruker den såkalte dobbelte opt-in prosedyren for registrering. Etter at du har gitt oss din e-postadresse, sender vi deg en bekreftelses-epost. Først når du klikker på bekreftelseskoblingen som finnes i e-postadressen, vil e-postadressen din bli lagt til vår mailingliste. Dette sikrer at kun den egentlige eieren av e-postadressen kan bestille nyhetsbrevet. Databehandling i sammenheng med nyhetsbrevet er basert på ditt samtykke.
Du har rett til å tilbakekalle dette samtykket når som helst for fremtidige nyhetsbrev.
Du kan abonnere her fra nyhetsbrevet og dermed tilbakekalle ditt samtykke.

10. LINKS

Vår nettside kan inneholde lenker til andre plattformer. Hvis du blir omdirigert til et annet nettsted ved å klikke på en av koblingene, vil personvernreglene for Altavista Property International S.L. ikke lenger gjelde. I stedet vil retningslinjene for den respektive nettoperatøren bliss gjeldene.

11. ENDRINGER I DATASIKKERHET

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernpolitikken for å tilpasse den til de nye funksjonene på nettsiden eller en endret juridisk situasjon. Den er den gjeldende politikken som gjelder på det tidspunkt du besøker nettstedet vårt, som vil være gyldig.
Senast uppdaterad 24 maj 2018

Engelsk versjon tilgjengelig her: http://lamoreliademarbella.com/privacy-policy/